Notiz Hotel NHL Stenden

Bij Notiz Hotel NHL Stenden hebben de medewerkers éxtra oog voor de gasten en hospitality. Hier werken namelijk de allerbeste studenten van Stenden Hotel Management School. De vier basisprincipes van het hotel zijn kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en cultuur. Notiz Hotel heeft diverse keren op rij de Golden Green Key kwaliteitsprijs heeft behaald, het hoogst haalbare niveau van dit, binnen het toerisme, belangrijkste duurzaamheidskeurmerk. Het onlangs volledig gerenoveerde hotel biedt ruime, luxe kamers met alle bijbehorende voorzieningen voor een verrassend verblijf.

Project informatie

Partner
Installatie
Aannemingsmaatschappij Friso B.V. & Van der Zande Geveltechniek

Uniek gevel ontwerp

De renovatie betrof een volledige vernieuwing van het interieur, de buitenkant en de omliggende openbare ruimten. BRT Architecten maakte een ontwerp met als gevel een “dressing” van chocoladekleurig Bamboo X-treme® gevelparket, geïnspireerd op het model van een drippin’ cake. Het Bamboo X-treme® Varibo Gevelparket is toegepast in de breedtes 65, 100 en 137 mm in willekeurige volgorde, waardoor de rondingen van het gebouw perfect gevolgd konden worden.

Inspiratie

Wereldwijd zijn er veel inspirerende verhalen waarin MOSO® innovatieve oplossingen met bamboe heeft bedacht en daarmee bamboe naar een hoger niveau heeft getild. Graag presenteren wij een aantal gerealiseerde projecten:

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bamboe? Neem contact op met de MOSO® Bamboe experts om u te helpen met al uw vragen.

Edwin van Houten
Area Sales Manager MOSO International BV, Nederland

Neem contact op

Bamboe inspiratie op Instagram

Go to top