Hesselink Koffie

Hesselink Koffie is een bedrijf dat kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal stelt. Niet alleen bij de productie van de heerlijke koffie, maar ook bij de nieuwbouw van een deel van het hoofdkantoor werd de ambitie hoog ingezet: BREEAM Excellent certificering voor een circulair gebouw met gebruikmaking van duurzame materialen. MOSO® mocht de Bamboo X-treme® gevelbekleding en de Bamboo N-finity balken voor de vliesgevel leveren. Daarnaast is MOSO® bamboe verwerkt in de buitenmeubelen en deuren en kunstwerken in het interieur. Naast de duurzame herkomst van bamboe is de mogelijkheid tot hergebruik van de gevel, door de bevestiging met clips, een reden voor Hesselink Koffie om voor MOSO® te kiezen.

Project informatie

Partner
Installatie
Awards
BREEAM Excellent certification

Project impressie: MOSO® Bamboo X-treme® Gevelbekleding bij Hesselink Koffie

Inspiratie

Wereldwijd zijn er veel inspirerende verhalen waarin MOSO® innovatieve oplossingen met bamboe heeft bedacht en daarmee bamboe naar een hoger niveau heeft getild. Graag presenteren wij een aantal gerealiseerde projecten:

Overtuigd?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bamboe? Neem gerust contact met ons op of bestel monsters van de voor u geschikte materialen.

Edwin van Houten
Area Sales Manager MOSO International BV, Nederland

Neem contact op

Bamboe inspiratie op Instagram

Go to top