Stayokay Hostel

Stayokay is de grootste aanbieder van budgetaccomodaties in Nederland. Onder het motto ‘Fill your life with experiences, not things’ kiest Stayokay voor locaties waar veel te beleven valt. Ook de accomodaties zijn gericht op activiteiten en de hostels zijn dan ook eenvoudig maar van hoge kwaliteit. In het Hollandse duingebied bij Noordwijk kunnen gasten genieten van de bossen en de activiteiten in de duinen. Bij de keuze van de gevel werd rekening gehouden met de omgeving. De Bamboo X-treme® Varibo gevelbekleding oogt natuurlijk en gaat op in de omgeving, zeker na enkele jaren vergrijzing. Onderhoudsvrij en brandveilig is de duurzame gevelbekleding de juiste keuze voor Stayokay Noordwijk.

Project informatie

Inspiratie

Wereldwijd zijn er veel inspirerende verhalen waarin MOSO® innovatieve oplossingen met bamboe heeft bedacht en daarmee bamboe naar een hoger niveau heeft getild. Graag presenteren wij een aantal gerealiseerde projecten:

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bamboe? Neem contact op met de MOSO® Bamboe experts om u te helpen met al uw vragen.

Edwin van Houten
Area Sales Manager Moso International BV, Nederland

Bamboo inspiratie op Instagram

Go to top