Imagine Africa Safari Lodge

Gelegen in de wildernis van Zuid-Afrika, wacht een intieme, door een familie gerunde safari lodge op u. Imagine Africa Luxury Tented Camp in Balule Private Nature Reserve ontvangt gasten vanaf april 2021. MOSO® heeft met trots bijgedragen aan het kamp met de levering van duurzame en ecologische Bamboo X-treme® terrasplanken.

"Onze bamboe vlonders zijn prachtig en passen perfect in de natuurlijke omgeving van het Afrikaanse bushveld. We hebben geïnvesteerd in ongeveer 9 ton bamboe vlonders, en hebben ze laten installeren in het Imagine Africa Luxury Tented camp dat gelegen is in het Balule Nature Reserve dat deel uitmaakt van het Greater Kruger National Park. Dit gebied kent een intense hitte in de zomer, soms meer dan 42 graden Celsius en in de winter slechts ongeveer 8 graden Celsius. De bamboe heeft beide extremen in de lodge doorstaan en vertoont tot op de dag van vandaag geen tekenen van enig defect."

Richard van Schalkwijk, Eigenaar / Professionele Reisleider Imagine Africa
Imagine Africa website

Ruim privé terras met uitzicht

De luxe safari lodge beschikt over zes volledig ingerichte ruime accommodaties. Elke tent beschikt over een ruim terras met veel privacy en een onbelemmerd uitzicht op de noordelijke Drakensbergen, zodat u heerlijk kunt luieren en de wilde dieren de zonsondergang kunt zien volgen. De tenten zijn omgeven door een tuin vol inheemse flora die bijdraagt aan de schoonheid en ecologische betekenis van het omringende landschap.

deck at safari lodge Imagine Africa

Wandelpaden van bamboe terrasplanken

Zowel de privé terrassen als de wandelpaden die het Tented Camp doorkruisen, en de gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembadterras en het restaurant, zijn gemaakt van Bamboo X-treme® vlonderplanken.  Ongeveer 900 m² terrasplanken zijn met perfectie geïnstalleerd en dragen bij aan de luxe sfeer in en rond de tenten.

deck at safari lodge

Project informatie

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de MOSO® Bamboe expert die bij dit project betrokken was om de mogelijkheden van bamboe te ontdekken. Onze experts helpen u graag!

Andy Paige
Managing Director MOSO Africa

Neem contact met ons op
Andy Paige Director of MOSO Africa MOSO

Meer bamboe inspiratie op Instagram

Go to top